Gammal och ny bilskrot i Göteborg


När du kör bilen till en bildemontering i Göteborg betalar de ut en ersättning för din äldre eller defekta skrotbil, men om du som alternativ vill fixa bilen kan du köpa riktigt billiga bildelar. Skrotar har existerat lika länge som det funnits fordon som inte är funktionsduglga, men det är en del som ändrats på en bilskrot i Göteborg, om man jämför med förr. På en gammal bildemontering lagrades allt bara på hög och ville man ha bildelar fick demontera ner reservdelarna själv på gården. På en nutida skrot demonterar reservdelar från bilar som lämnas in för skrotning. Alla bildelar som går att återanvända grupperas, antecknas och lagerförs vilket gör att du kan leta reservdelar över nätet. Det som inte går att sälja som begagnade återvinns.

image gammalnybilskrotgoteborg.png (0.2MB)
Lien vers: https://www.bilskrotgbg.se
Gammal och ny bilskrot i Göteborg

Bilskrot i Göteborg hämtar bilen när den tjänat färdigt


Det finns en del att fundera på innan man skrota bilen i Göteborg när den tjänat färdigt. Beaktansvärt är om man gör det ur miljösynpunkt men det gör ju inget om man kan få en slant också. Bilen startade inte en dag när det var dags att köra till arbetet. Bertil visste att det inte skulle vara någon mening att låta någon bilverkstad fixa den. Det kostar helt enkelt för mycket att laga än att skrota den. Han surfade på internet och såg att det existerade en bildemontering i Göteborg som skrotar bilar och som låg i närheten. Han rinde till dem för att se hur han skulle gå tillväga.

image bilskrothamtaruttjanadbilgoteborg.png (0.2MB)
Lien vers: https://www.skrotabilgoteborg.se/bilskrot-g%C3%B6teborg/
Bilskrot hämtar fordon som tjänat färdigt i Göteborg

Bilskrot hämtar skrotbil i Göteborg för recycling


Det förekommer miljöskadliga material som bromsolja, bensin och diesel i ett fordon som inte går att återvinna på samma vis som stål och katalysatorer. Miljöfarligt material fraktas därför till deponi för destruktion. På en godkänd bilskrot i Göteborg kan man av den anledningen överlämna ett skrotningsintyg som säkerställer att skrotbilen hanteras på ett riktigt sätt. När du kommer till en serös skrot i Gbg får du en skrotningspremie för din skrotbil om den har en original katalysator. Det går även att skrota en ej komplett bil utan att det kostar något. Det enda du behöver är det senasta utfärdade registreringsbevis (del 2) och ett legitimation som visar att du är ägare. Pengar för skrotbilen får antingen kontant eller på swish.